Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2010 09:51 - Успехът е учене
Автор: superchance Категория: Бизнес   
Прочетен: 2124 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 04.05.2010 04:20


   Можете ли да признаете, че работата върху себе си е най-трудната работа в живота Ви, още повече, че собственото Ви развитие продължава цял живот?      Така е, нали?      Можете ли да се учите от собствените си грешки?

   Имате ли способността и смелостта да си ги признаете?      Забавлявайте се, като анализирате грешките на другите хора, но ако се отнасяте сериозно към НАМЕРЕНИЕТО да постигнете УСПЕХ, то е необходимо да изучавате жизнения опит на успели хора.    В този случай общуването е най-добрият способ, но не е толкова лесен. Ако имахте такова обкръжение от преуспяващи хора в достатъчно количество, то Вие отдавна да сте преуспели.    Обикновенно успешните хора се стремят да общуват с други успешни или стремящи се към успеха хора. Правейки това осъзнато или не, те фактически си създават среда позволяваща им да се развиват и богатеят.
image      Има един много достъпен и дискретен начин да получите познанието, как да бъдете успешни. Той е, да се учите от публикуваните книги, аудио и видео материали.    Знаете го нали? Сега направете ревизия на Вашата библиотека, разгледайте фонотеката си и видеоматериалите, с които разполагате и си отговорете на въпроса-достъпност означава ли потребност? Ако отговора е ДА, Вие осъзнато се стремите към УСПЕХА.      Алгоритъма към успеха съдържа един много важен модул-НАВИЦИ.    Все извесна истина е, че навиците се изграждат, след което те изграждат нас.    Хората постигнали значителни успехи в живота, всеки ден се развиват в избраното от тях направление, формирайки в различните сфери от живота нови работещи навици.    Copy-Paste. Не променяйте нищо, работете с тяхното вдъхновение за собствения си успех и знайте, че навиците Ви ще започнат да се променят в този момент, в който Вие започнете да променяте Вашата представа за себе си, за Вашите възможности и за обкръжаващия Ви свят.      Ето как можете да се избавите от вредните си навици: 1.      Изхвърлете отлагането - то е особено опасно поради способността му да се натрупва. 2.      Престанете да обвинявате хората и събитията за вашите неуспехи. Вие сте причината за всичко, което Ви се случва. 3.      Не търсете оправдания. Те са милиони, но всичките само Ви отдалечават от разрешението на проблема или постигането на поставената цел. 4.      Станете повече дисциплинирани. Откровенно да Ви кажа дисциплината е това нещо, което е в състояние да Ви спаси от провали. Дисциплината е единствения двигател на Вашия прогрес, способен да Ви доведе до УСПЕХА.      Не знам, как се чуствате сега, но ако имате желанието да поемете отговорността и се нагърбите с най-тежката задача да работите върху себе си, за собствения си успех, то за мен ще е удоволствие да Ви поздравя и ще ми е приятно да се запознаем.      Пишете ми на: successful@trade-choice.com      Георги Георгиев    гр. Шумен


Тагове:   money,   успех,   навик,   Success,   MLM,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. darkenedangel - Съгласна съм с това!
20.02.2010 10:14
Така е ... самодисциплина и постоянство ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: superchance
Категория: Бизнес
Прочетен: 23983
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930