Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2010 10:58 - Успехът е навик
Автор: superchance Категория: Бизнес   
Прочетен: 2207 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.03.2010 12:56


   Каква е основната грешка на повечето хора, които не постигат успех?        Те смятат, че стандарта им на живот зависи от това с какво се занимават, а не от това, какви са те.    Хора с еднакви възможности, много често получават напълно противоположни резултати, което още веднъж подчертава, че колкото и да е странно, за преуспяването и неуспеха в собствения им живот причината са само те.      Известно е, че за да получите нещо, първо трябва да го поискате. Но това е само началото.    Ако искате успех, то Вие трябва да изучавате успеха.    Ако искате да сте щастливи, то Вие трябва да изучавате щастието.    Ако искате да получавате повече пари, то Ви предстои да се заемете с изучаване на въпросите за постигане на финансовия успех.      Всички, които са постигнали, каквото и да е, не са го получили случайно, а благодарение на обучение и практика.

   Майкъл Хайдер, профисионален инвеститор от САЩ, палучил образование в West Chester University of Pennsylvania препоръчва едно упражнение, което ще Ви отнеме 15 мин. на ден. По нататък ще Ви са нужни само 5 мин. Навика, който ще си създадете може да промени кардинално Вашият живот.      1. В края на всеки ден си отделяйте по 15 мин. за това да прехвърляте в главата си събития от изминалия ден. Помислете за това, какво правихте, къде ходихте, с кого общувахте. Помислете кое работи и какво не. Какво искате да се повтори и какво бихте искали следващия път да направите по различен начин, и какво да избегнете. Постарайте се да си спомните събитията през деня минута, по минута.    2. Записвайте, размишлявайте и оценявайте. Вашият жизнен опит, може да стане удивителен източник на ценности, но само в този случай, ако искате да се ползвате от това, ако намерите време за своя успех. Разликите в живота на хората се определя не от това, което им се случва, а от начина по който едните и другите се отнасят към случилото се.    3. Наблюдавайте собствения си живот, създайте си този навик да анализирате своите постъпки, думи и действия. Не позволявайте живота Ви да премине нахалост. Ако част от вашия живот е преминал бездарно, то не означава, че и останалата част трябва да протече по този начин. Дайте си възможност да промените своето бъдеще, наблюдавайки и анализирайки миналото.    4. Изследвайте победите и неуспехите. При изучаване на своя живот се убедете, че Вие изследвате, както победите, така и неуспехите. Много често нашите грешки могат да ни послужат много добре, но само при условие, че сме готови да извлечем от тях важните поуки. Именно нашите грешки могат да ни бъдат най-добрите учители в живота, стимулиращи ни да станем по-добри, по-ефективни, отколкото комфортните победи.    5. Анализирайте грешките. Възможността да допускаме грешки е много ценна школа в живота, правеща ни по-силни, разбира се при условие, че имаме навика да анализираме това и следващия път да го направим правилно.      Ако искате да постигнете сериозни успехи в изучаване на такива предмети, като богатство, успех, щастие Майкъл Хайдер Ви съветва да си заведете дневник, където да отразявате всички ценни идеи, които срещате в живота си.    И помнете, че именно знанията са най-краткия път, който ще ви изведе към Вашите мечти и цели.       Успех!    Георги Георгиев  гр. Шумен    successful@trade-choice.com

P.S. Това е бонус. Тези, които владеят английски или руски език са между печелившите. 7 безплатни урока за това, как да създадете собствен бизнес в Интернет. За английски език натиснете ТУК. За руски език натиснете ТУК.
       
       
 


Тагове:   маркетинг,   успех,   богатство,   навик,   МЛМ,   MARKETING,   Success,   MLM,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: superchance
Категория: Бизнес
Прочетен: 23979
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930